Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
YETİŞKİNLER İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
HAVALI YATAKLAR >> KINETIC TERAPİ SİSTEMİ - SNS 8000 T1
KINETIC TERAPİ SİSTEMİ - SNS 8000 T1

POZİSYONLU HAVALI YATAK SİSTEMİ - KİNETİK TERAPİ SNS 8000 T1 MAKSİMUM KORUMA,MAKSİMUM TEDAVİ ETKİNLİĞİ,MAKSİMUM

KONFOR

Havalı yatak içerisinde pozisyon alma güçlüğü çeken veya bundan sonraki yaşam kalitesini havalı yatak içerisinde geçirecek veya kısmi yatağa bağımlı hastalar için dizayn edilmiş bir üründür. SAĞ/ORTA/SOL pozisyonlarda yaklaşık 30 derece arasında 8 dakika süreyle otomatik olarak kişiye pozisyon aldırır. Yatma yüzeyi maksimum koruma sağlayan A+B+C sistemi ile çalışır bu sayede hem koruyucu hem de 4. evreye kadar oluşmuş yatak yaralarında kullanılır. Yatağın her iki yan bölümünde dışarı doğru açılabilen yastıklar vardır ve bu sayede hastanın yataktan transferini ve bakımını çok rahatlıkla yapabilirsiniz. Aynı zamanda hastanız karyolasının baş kısmını kaldırdığı zaman yatak altında toplanmaması ,kaymaması ve bu pozisyonda bile maksimum koruma yapabilmesi için özel ilave edilmiş bölümü vardır. Diğer mevcut sistemlerden farklı olarak hastanızı istediğiniz zaman yatağı ile birlikte taşıma imkanı sunar. Üzerinde yıkanabilir, dezenfekte edilebilir yapıda çarşafı mevcuttur. Hücreleri patlatıldığı zaman ilgili hücreyi değiştirme imkanı vardır ve sistem 2 yıl garantilidir.Hastanıza maksimum koruma,konfor,yatak yarası tedavi etme imkanı verir. 200 kg kadar olan obez hastalarınız bile rahatlıkla kullanabilir.Ayrıca Kinetik terapi imkanı sunar.

Kinetik Terapi:
Yatağa bağımlı veya belirli süre yaşamını yatağa bağımlı olarak geçirecek hastanın yatak içerisinde yavaş bir şekilde enaz 20 dakika süreyle 30-35 derece pozisyonlanması sonucu uygulanan bir tedavi metodudur.

Yatağa bağımlı veya günün büyük bir kısmını yatak içerisinde geçitren hastalarda akciğer koplikasyonları önemli oranda artar ve klinik çalışmalar Kinetik Terapi sistemi;

-Mikrosirkülasyonu düzenler
-Balgam ifrazatını(çıkışını)düzeltir,iyileştirir.
-Atelektazi oluşumuna
-Akciğerlerdeki kan akışının düzenlenmesine
-Hastanın oksijen kapasitesine OLUMLU etkileri vardır.

SNS 8000 T1 pozisyonlu havalı yatak ünitesinde TIBBİ standartlara uygun kumaş kullanılmaktadır. Kullanılan kumaş malzemenin aşağıda belirtilen güvenlik ve kalite sertifikalarına sahiptir.
Yeni 38 kategori ile “REACH”.
"Antibakteriyel 14-2.004”
"Antifungal 30-2.004”
"Cytotoxizity Testi”
"Deri tahrişi Testi”
“FDA”
“NFPA709”
"Californiya 117”
Bu sertifikalar ve resmi onayları ile, en kaliteli ürünü alıyorsunuz bundan kesinlikle emin olabilirsiniz.

 
FOTOĞRAF GALERİ
Copyright 2017 Sinaps data1