Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
YETİŞKİNLER İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
MERDİVEN İNİP/ÇIKMA ÖZELLİKLİ TAŞIMA VE İLETME SİSTEMLERİ >> ESCALINO - PORTATİF MERDİVEN İNİP ÇIKMA ÖZELLİKLİ TAŞIMA İLETME SİSTEMİ
ESCALINO - PORTATİF MERDİVEN İNİP ÇIKMA ÖZELLİKLİ TAŞIMA İLETME SİSTEMİ

SNS-ESCALINO

Hem iterek kullanabileceğiniz bir tekerlekli sandalye hemde buna ilave edilmiş merdiven inip çıkma özelliği olan bir üründür. Günlük yaşam için her tip merdivene uygun merdiven inip çıkma özelliği vardır.Hem bina ve ev içinde hemde ev dışında kullanabileceğiniz bir sistemdir.Her basamağı geçtikten sonra güvenlik için otomatik olarak duran bir sistemdir. Küçük en yapısı olan ve dar merdivenlerde rahatlıkla kullanabilirisiniz.Kullanımı son derece basit bir sistemdir. Kollarının çıkarılabilinir özellikte olması çok dar olabilen kapılardan bile geçme şansı sağlar.

Katlanabilir yapıda olması araç içi bagaj taşımalarına olanak verir.150 kg kadar taşıma kapasitelidir;güvenli taşıma kapasitesi 120 kg olup dakikada 14 merdiven inip çıkma özelliği vardır(Düz ve Spiral)bir dolu akü ile 8-10 kat merdiven inip çıkma özellikli bir üründür. Sonuç olarak kişiler için daha çok hareketlilik ve yüksek yaşam kalitesi sunan bir ürünümüzdür.

Teknik özellikler için lütfen BROŞÜR İNDİR TIKLAYINIZ ayrıntılı bilgi ve demostrasyon için lütfen firmamızla irtibata geçiniz.

Copyright 2017 Sinaps data1