Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
ÇOCUKLAR İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN BEBEK ARABASI / MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYELER >> OPTİMUS SİNAPS-YENİ SEREBRAL PALSİ İÇİN ÖZEL ÇOCUK TEKERLEKLİ SANDALYESİ
OPTİMUS SİNAPS-YENİ SEREBRAL PALSİ İÇİN ÖZEL ÇOCUK TEKERLEKLİ SANDALYESİ

YENİ ÜRÜN OPTIMUS

Serebral palsili çocuklar için yeni ithal ettiğimiz bir ürünümüzdür.Alüminyum yapıda olup bu sayede çok hafiftir ve çok rahat taşınır.Üzerinde kafa desteği,abdüktörü,emniyet kemeri ve yan destekleri vardır.İstenildiği zaman iç bölümü çıkartılıp yıkanabilir.
Standart donanımı içerisinde;
Güneşlik,bardaklık ve alt kısmında eşya taşıma sepeti, ebeveynler için çanta,oturma zemin altında file tarzında sepeti, yağmurluğu, battaniyesi  mevcuttur ve güneşlik kısmında ise ayrıca cep bulunmaktadır.

OEKO TEKSTİL BELGELİDİR.

OEKO TEKSTİL
Bu standart, insan ekolojisi açısından şüpheli zararlı maddelerin analizlerini içermekte ve sınır değerler öngörmektedir. Bir tekstil ürününün, standartta belirtilen şartları yerine getirmesi durumunda başvuru sahibine “Confindence in textiles passed for harmful substances according to Eko-tex standart 100” (Tekstillerde Güven Öko-tex 100 Standardına göre zararlı madde içermez) yazısı bulunan etiketi kullanma hakkı verilmektedir. Eko-Teks etiketi uluslararası güvenilirliği ifade eden bir ekolojik kalite markasıdır.

Ö L Ç Ü L E R İ : 

OTURMA GENİŞLİĞİ : 41 CM

OTURMA DERİNLİĞİ : 35-40 CM (AYARLANABİLİR)

SIRT YÜKSEKLİĞİ : 68-73 CM (AYARLANABİLİR)

GENİŞLİĞİ : 61 CM

UZUNLUĞU : 105 CM

YÜKSEKLİK : 114 CM

KATLANMIIŞ ÖLÇÜLERİ : 106 X 47 X 43 CM

ÖN TEKER ÇAPI : 19 CM

ARKA TEKER ÇAPI : 25 CM

AĞIRLIĞI : 17 KG

TAŞIMA KAPASİTESİ : 60-65  KG

 

 


 

FOTOĞRAF GALERİ
Copyright 2017 Sinaps data1