Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
YETİŞKİNLER İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
AYAKTA DİK POZİSYONLANDIRAN SANDALYELER >> AKÜLÜ AYAĞA KALDIRAN VE AYAKTA SÜRÜŞ İMKANİ SAĞLAYAN SANDALYE - ÇOK FONKSİYONLU
AKÜLÜ AYAĞA KALDIRAN VE AYAKTA SÜRÜŞ İMKANİ SAĞLAYAN SANDALYE - ÇOK FONKSİYONLU

HI-LO VARIO

Akülü sürüsün yani sira ayakta durmanin fizyolojik olarak getirdigi tüm avantajlari saglayan modeldir. Ve ayakta sürüş yapabilme imkanı sağlar.Ayakta dik durmanın gerektirdiği fizyolojik gelişmeleri kişiye kazandırır: Örnek vermek gerekirse solunum fonksiyonlarinin desteklenmesi, basi yarasi riskinin uzaklasmasi vs… Psikolojik olarak alisveris merkezlerinde istediginiz her seye ulasabilme imkani vs. Sirt ve oturma materyali yikanabilir kumastan imal edilmis olup asla terletmez,sirt kisminin arka yüzünde iki adet cep bulunur.Ayrica yine sirt ve oturma bölümlerinin esnekligini vücut seklinize göre ayarlayabilirsiniz.

9 ayrı ek fonksiyon ile hastanın gereksinimi olan tüm fonksiyonarı içermektedir.Ayağa kalkış anında ön tekerlekleri elektrikli olarak dışarı açılır,Tansiyon probleminde sedye konumuna gelir,istenildiğinde reverse trendelenburg pozisyonuna getirilebilinir.Tüm fonksiyonlar için lütfen görüntüleri izleyiniz.

VİDEO GALERİ

 

Copyright 2017 Sinaps data1