Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
ÇOCUKLAR İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
SNS WALKER® – PEDIATRIK HKAFO ORTEZ WALKER® >> SNS WALKER® – PEDIATRIK HKAFO ORTEZ WALKER®
SNS WALKER® – PEDIATRIK HKAFO ORTEZ WALKER®

YENİ
SNS WALKER® – PEDIATRIK HKAFO ORTEZ WALKER®, çocuklar arasında nörolojik bozukluklar ve bağımsız harekette zorluklar olması durumunda kullanılan pediatrik kalça-diz-ayak bileği ortezidir (HKAFO). WALKER® yürüyüş eğitiminde yüksek destek sunar ve doğru yürüyüş düzeni hakkında duyusal bilgiler sağlar. SNS WALKER® ortezimiz çocukların dik pozisyonunu korumasına yardımcı olur.SNS HKAFO WALKER® 3 ANA UNSURDAN OLUŞUR:
Özel ayarlanabilir tutamaklara sahip kalça ortoları (HO'lar)
ROM ayarı ile diz eklem ortezi (KAFO)
ROM ayarı ile ayak bileği ortezi (AFO)
Özel, çıkarılması kolay tutamaklar kalça sepetine tutturulur, bu da bakıcının ortezi kullanırken çocuğu güvence altına almasını kolaylaştırır.Önemli olan, alt uzuvların medial atelleri, çocuğun yürürken bacakların aşırı kaçırılmasını önleyen ve çocuğa doğru yürüyüş düzenini gösteren özel bir unsurla bağlanır.AFO elemanı uzunluk ayarlanabilir yan atellerden ve ayarlanabilir genişliğe sahip bir ayak parçasından oluşur. Ayakların zeminle teması propriyosepsiyonunu arttırır ve alt uzuvların kemik yoğunluğunu artırır. Ayak bileği yüksekliğinde, atel, ayak bileğindeki ROM'u her 15 derecede ayarlamaya izin veren yenilikçi bir 1R manyetik saat ile donatılmıştır. 1R düşme kilidi bir perçin ve mıknatıs ile kolayca çalıştırılır, bu nedenle hızlı, zahmetsiz ve sezgiseldir.
SNS WALKER'ın® arka kısmı hafif malzemeden yapılmış özel uyluk ve shin pedlerle donatılmıştır. Bu pedler serebral palside baskın olan alt ektremitelerin fleksiyon düzenini azaltır ve hastanın yürüyüş düzenini iyileştirir.
SNS WALKER® alt uzvun her ekleminde stabilizasyon sağlar. Ürünün üretimi için kullanılan malzemeler en yüksek güvenlik gereksinimlerini karşılar ve son derece dayanıklıdır. Bu nedenle, SNS WALKER® serebral palsi ve eklem deformitesi olan çocuklar için önerilir.
İki adet ölçüsü vardır : 1 numara 122 -140 cm 2 numara 141-160 cm

 

Copyright 2017 Sinaps data1