Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
ÇOCUKLAR İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
SNS BFN TRIO

Çok işlevli ayakta durma cihazı Baffin TRIO™, uzaktan kumandadaki bir düğmeye dokunarak bir kişiyi oturma, ayakta durma, sırtüstü veya geçiş pozisyonuna kolayca getirmek için tasarlanmıştır.

Baffin TRIO™'nun yerleşik  Second Spine® yenilikçi bir sistemi vardır . Sırtın tüm uzunluğu boyunca omurga desteği, tek bir omur üzerindeki baskıyı azaltmaya yardımcı olur. Baffin TRIO™ doğru oturma pozisyonu düzenini oluşturmayı kolaylaştırır.

Baffin TRIO, pelvik düzeltmeyi sağlayan bir denge koltuğu, bir sırtlık, yan destekler, ayak platformlu bir ayaklık, bir baş dayanağı, dizlikler, kalça kemerleri, bir yelek, bir aktivite masası ve cihazı destekleyen bir tabandan oluşur. Yıkanmak üzere çıkarılabilen nefes alabilen döşemeyle kaplıdır.

Tüm bunlar Baffin TRIO™'nun  engelliler için mükemmel bir araç olmasının yanı sıra fizyoterapistler  ve   rehabilitasyon sürecinin bir parçası olarak mesleki terapistler  için de  mükemmel bir araç olduğunu desteklemektedir.

Bu cihaz evde ,  okulda  veya  rehabilitasyon merkezinde kullanmak için mükemmeldir  . Bu ekipman kullanıcısının eğitim faaliyetlerine, mesleki terapiye ve oyuna katılmasını sağlar. Bilişsel işlevleri destekler ve hareketi başlatır.

Sırtın tüm uzunluğu boyunca omurga desteği tek bir omur üzerindeki baskıyı azaltmaya yardımcı olur. Baffin TRIO™ doğru oturma pozisyonu düzenini oluşturmayı kolaylaştırır. Bu ekipman kullanıcısının eğitim faaliyetlerine, mesleki terapiye ve oyuna katılmasını sağlar. Bilişsel işlevleri destekler ve hareketi başlatır.

Baffin TRIO™ hem kullanıcı hem de bakıcısı için kullanıcı dostu ve işlevsel bir cihazdır.

Ana Özellikler:

  • Geniş bir yükseklik düzenlemeleri yelpazesi – aynı cihaz 135 cm/ 4'3” boyundaki bir çocuk ve 180 cm/ 5'11” boyundaki bir yetişkin için kullanılabilir
  • Oturma, ayakta durma ve yatma pozisyonlarında pasif duruş düzeltme için büyük potansiyel
  • Kullanıcının mümkün olan en iyi konforu elde etmek için geçiş pozisyonuna ayarlanmasına olanak tanır
  • Oturma veya sırtüstü pozisyondan dik pozisyona
  • Kullanıcının anatomik şekline uyum sağlama olanağı
  • Kullanıcının vücudunu her pozisyonda sabitlemek
  • Çıkarılabilir koltuk altı kayışları, kalça ve yan destekler ve kol dayanakları sistemi, kullanıcının cihaza kolayca transfer edilmesini sağlar
  • Rahat ve ayarlanabilir kolçak sistemi
  • Sezgisel ve kullanıcı dostu uzaktan kumanda

Baffin TRIO ™ Avantajları

Baffin ÜÇLÜ

Baffin TRIO ™ hem kullanıcı hem de bakıcısı için kullanıcı dostu ve işlevsel bir cihazdır. Baffin TRIO ™'nun avantajlarını kontrol edin:  

  • Ekipmanlarımızda bası yaralarının oluşmasını engellemeye yardımcı olan ve kullanıcının sırtının tüm uzunluğunu anatomik olarak destekleyen İkinci Omurga Teknolojisi yer almaktadır.
  • Ürünümüz çok fonksiyonlu olarak adlandırılmaktadır çünkü kullanıcı oturabilir, uzanabilir ve ayağa kalkabilir (3'ü 1 arada). Ürünümüzü satın alarak, daha fazla ekipmana ihtiyacınız olmadığı için alanınızı artırırsınız.
  • Baffin Trio sandalyemiz, çocuğunuzun daha sık ayakta durma pozisyonuna geçmesini sağlar; bu da kullanıcının üç temel vücut sistemi (solunum, kardiyovasküler ve gastrointestinal) için faydalı olacaktır.
  • Ekipmanlarımız bir cihazdan diğerine geçişte zamandan tasarruf sağlar. Sadece hasta için değil, aynı zamanda ebeveynler veya bakıcılar için de stresi azaltır.
  • Çocuğunuz başlangıçta ayakta durma pozisyonuna getirilmekten rahatsız olursa, kullanıcının sandalyede güvende olduğundan emin olarak pozisyon değiştirmenin herhangi bir noktasında durabilirsiniz.
  • Ekipmanlarımız çocuğumuzla birlikte büyüyecek; bu da geleneksel oturma sistemlerinden çok daha uzun ömürlü olacağı anlamına geliyor.

 

Copyright 2017 Sinaps data1