Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
ÇOCUKLAR İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
SNS RICO BUGGY
RICO Buggy RS,  aşağıdakiler gibi, söz konusu buggy'ler olduğunda benzersiz kabul edilen özellikler de dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler sunar:
 
 
Sol ve sağ alt bacak için asimetrik derinlik ayarına sahip bir oturma sistemi — bu sistem, bacak uzunluğundaki 10 cm'lik bir farkla bile uyluğun tamamını desteklemenizi sağlar.
Bel desteği sistemi — koltuk arkalığının bel desteğinin eğimine göre ayarlanmasını sağlar.
İki değiştirilebilir koltuk başlığı kullanan koltuk başlığı. Bebek arabası, bir pelotte veya yumuşak konturlu bir koltuk başlığı ile donatılmıştır.
 
Neden asimetrik bir koltuk derinliği tasarladık?
 
 
Özellikle GMFCS (Kaba Motor Fonksiyon Sınıflandırması) seviyeleri III, IV ve V olan çocuklar için düzgün oturma sağlamak için uygun şekilde ayarlanmış bir puset oturağı derinliği gereklidir. Bu çocuklar, rehabilitasyon süreçlerinin ayrılmaz bir parçası olması gereken düzgün oturmayı başarmak için son derece özel ekipmanlara ihtiyaç duyarlar.
 
 
Doğru koltuk derinliği neden bu kadar önemli?
 
 
Koltuğun uzunluğu, kalça ve diz eklemlerindeki açının doğru sabitlenmesini sağlar ve tüm vücudun ekstansiyonunu etkiler. Tüm femur boyunca destek, pelvis dahil olmak üzere hem alt hem de üst vücutta stabilizasyon üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve sonuç olarak postüral kontrolü (üst vücut) geliştirir.
 
 
Çok kısa bir koltuk, küçük bir taşıma yüzeyi sağlar. Koltuk çok uzunsa çocuğun bacaklarının dizilişinde sorun yaşayabiliriz. Bacakların öne doğru çekilmesi sonucunda (diz ekleminde fleksiyon eksikliği) çocuk vücudunu dengelemeye çalışır ve sonuç olarak sırtlığa doğru iter.
 
 
Diğer önemli özellikler:
 
 
pusetin katlanır çerçevesi ve pusetin arabada taşınmasını kolaylaştıran katlanır koltuk
derinliği ve genişliği ayarlanabilir koltuk
seyahat yönünü değiştirme imkanı (koltuk ileri/geri döndürülebilir)
Ayarlanabilir yükseklik ve bel desteği ile sırtlık
ayarlanabilir arkalık açısı
EĞİM (-45O ila 45O) – ayarlanabilir koltuk açısı (hem "ileriye bakan" hem de "arkaya bakan" konumlarda mevcuttur)
bağımsız olarak ayarlanabilen pelvik ve göğüs pelotları - asimetrik ayarlama sağlama imkanı
ayarlanabilir ayaklık açısı (0° ila 90°), ayarlanabilir ayaklık yüksekliği ve açısı (-20° ila 20°)
 
 Bu özellik, kalça eklemi ile diz eklemi arasında önerilen 90°'lik açıyı korumanıza olanak tanır, bacakları diz eklemleriyle aynı hizada (dizler bacakların üzerinde dikey konumda) kenetler ve bacakların doğru mesafede yerleştirilmesini sağlar. ve kalçalara paralel.
 
 
çok işlevli koruyucu tente - ayarlanabilir boyut, daha iyi hava sirkülasyonu sağlamak için nefes alabilen malzeme takma imkanı
emniyet kemeri
 
Kalça dış rotasyonla kaçırmayı kolaylaştıran kalça eklemleri için bağlama kayışları

Bu bebek arabası 6 aylıktan büyük çocuklar için uygundur.

 

Copyright 2017 Sinaps data1