Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
ÖZEL ÜRÜNLER < Geri Dön
pozisyonlu havalı yatak teknik şartnamesi >> pozisyonlu havalı yatak teknik şartnamesi
pozisyonlu havalı yatak teknik şartnamesi

POZİSYONLU HASTA YATAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.Sistem Low Air Loss + Rotasyonel terapi yöntemiyle çalışabilmelidir,

2.Sistem 220V +,- %10 ve 50/60 Hz şehir elektrik şebekesi ile çalışabilmelidir.

3.Sistem en az 200 kg hasta ağırlığına kadar kullanıma uygun yapıda olmalıdır ve bu sayede obez hastalarda da kullanılmalıdır.

4.Yatak hasta üzerindeyken de şişirebilmelidir. Yatak şiltesi hastayı sağ, orta ve sol pozisyonda konumlandırma yapabilir özellikte olmalıdır.

5- Ayrıca pozisyon aldırmak istenmediği takdirde fonksiyon kapatılmalı ve sadece sistemin orta kısmı hareketli olmalı olarak çalışmalıdır ve bu özellikler birbirinden bağımsız olabilmelidir. Motor üzerinde en az beş adet çıkış ve yatak üzerinde en az 5 giriş bulunmalı ve bu sayede şilte üzerindeki hücreler birbirinden bağımsız olarak çalışmalı ve hastayı pozisyonlama yapabilmelidir.

6-Motor üzerinde statik veya A+B+C yatak dönüşüm sistemini devreye sokacak bir donanım olmalı ve bu sayede hem koruyucu hem de oluşmuş 1 ve 4 evre yatak yaralarının tedavisinde de kullanılmalıdır.

7-Yatak üzerinde hasta pozisyonda iken veya statik durumdayken acil durumda kullanılmak için şilte üzerinde en az iki adet CPR mekanizması ve en az bir adet de motor üzerinde olmak üzere toplam en az 3 CPR modülü olmalıdır.

8- İhtiyaç halinde hastanın nakli esnasında yatak üzerinde transport modülü olmalı ve bu sayede yatak havası boşaltılmadan hasta ile birlikte taşınabilmelidir.

9-Yatağın üst örtüsü (cover) fermuar yardımı ile tamamen ayrılabilmelidir.

10-Yatağın hava hücreleri ve örtüsü dezenfektanlardan, idrar ve dışkıdan etkilenmemelidir. Kolaylıkla temizlenmelidir. Çarşafı 30 derecede elde veya çamaşır makinesinde yıkanabilmelidir ve sıvı geçirmez, tek taraflı hava geçirgen özelliğinde olmalıdır.

11.Yatak hücreleri üzerinde ventilasyon sistemi olmalı ve bu sayede yatış yüzeyine hava akımı sağlamalıdır.

12-Sistem imalat ve montaj hatalarına karşı 2 yıl garantili olmalıdır. Garanti bitiminden itibaren 10 yıl ücreti karşılığında yedek parça sağlama garantisi üretici firma tarafından taahhüt edilmelidir.

13-Sistem TSE, CE,TUV,ISO belgelerinden en az birine sahip olmalıdır

POZİSYONLU HAVALI YATAK TEKNIK SARTNAMESI
Copyright 2017 Sinaps data1